ga naar hoofdinhoud

Coaching

Werken vanuit je talenten. Aandacht voor je kwaliteiten verhoogt je veerkracht, het zorgt voor meer plezier in je werk en je leven. Jouw unieke blauwdruk herkennen is een feest!

Ben jij al bekend
met je grootste talent?
Ontdek, en je herkent
wie je werkelijk bent!

Als je plezier hebt in je vak, gaat jouw werk je gemakkelijker af, ben je meer gefocust en krijg je meer gedaan in de beschikbare tijd. Daarnaast voel je je energieker, opgewekter en optimistischer. Daar wordt de wereld mooier van. Helemaal als je jouw talent herkent en inbrengt in jouw omgeving. Wie wil dat nou niet?!

 

Veerkracht

Naast werkgeluk en een beter gevoel over jezelf, is leven en delen vanuit je talent ook belangrijk voor je veerkracht. Door je veerkracht te vergroten, creëer je voor jezelf een steviger bodem. Zodat je, als een tuimelpoppetje, bij een tegenslag gemakkelijker opveert. Veerkracht is een zachte kracht, een geloven in jezelf, in je kwaliteiten en wat jij te bieden hebt. Opgebouwd vanuit positiviteit.

Talent

Vaak hebben we zelf een blinde vlek voor onze talenten, omdat dat juist is wat ons gemakkelijk afgaat. Pas als anderen ons attenderen op dit talent, worden we ons er bewust van. En doen nog doen we deze eigenschappen te vaak af als 'Dat kan toch iedereen?' en vinden we het lastig om ze op waarde te schatten. Zo leerde ik pas na 40 jaar, tijdens mijn opleiding voor kunstzinnig dynamisch coach, dat mijn grafisch ontwerp toch echt een talent was. Ook al hoorde ik al mijn hele leven dat ik zo creatief was, het besef dat ik een vak beheerste begon toen pas door te dringen. En nog steeds kan ik moeite hebben om dit talent op waarde te schatten.

Jij bent uniek!

Vragen als 'Wie ben ik?' en 'Wat wil ik eigenlijk echt?' hebben we onszelf allemaal wel eens gesteld. En dat je uniek bent, weet je heus wel. Maar wat ís uniek eigenlijk? En wat maakt jou dan zo uniek? Ik help je graag, door middel van gesprekken en vooral lekker aan de slag te gaan, het antwoord op deze vraag helder te krijgen.

Werkend vanuit de positieve psychologie, kijkend naar wat er wél is in plaats van wat er niet is, helpt jou in je kracht te staan. We gaan praktisch en creatief aan de slag - en nee, je hoeft niet goed te kunnen tekenen.
We kijken naar wat jouw werk jou wil vertellen. Vaak brengt dat de meest heldere en prachtige boodschappen.

Jouw uniek-zijn is jouw eigen, persoonlijke, unieke verzameling talenten en kwaliteiten. En deze ontdekkingsreis is de mooiste reis die je in je leven kunt gaan maken. Jij bepaalt de route, jij bent de avonturier. Ik reis een stukje met je mee, terwijl jij de paden zoekt waarlangs je wilt gaan.

Ik ben er klaar voor:
Wanneer boek jij je heldenreis?!

Een greep uit de mogelijkheden

• Talentcoaching
• Werken aan veerkracht
• Mindsettraining
• TALENTKRACHTtraining
• Workshops
• Ontwikkelingstrajecten

Neem gerust vrijblijvend contact op wat we voor jou kunnen betekenen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram