ga naar hoofdinhoud
Onze Kernwaarde 1: Authenticiteit

Amplitiedeskundige

Ik ben gek op nieuwe woorden. Woorden die ik niet ken. Zoals deze: amplitiedeskundige. Ik heb er met mijn toch ruime lading taalgevoel geen enkele herkenning bij. Waar ben je dan goed in? Wat zou de betekenis kunnen zijn? Zelf mijn creatieve brein komt niet met een oplossing op de proppen.
 
Amplitie komt van het Latijnse woord Amplio. Aha. Het blijkt 'vergroten, versterken of vermeerderen' te betekenen. Het houdt zich bezig met het bevorderen van positieve toestanden. Net wat voor mij, als positivo! Een amplitiedeskundige richt zich op groei en houdt zich bezig met de ontwikkeling van potentie binnen een organisatie.
 
Dat is zo leuk van nieuwe woorden: ineens blijkt uit deze beschrijving dat dit gewoon 100% op mij slaat! Dit is wat ik doe. Dit is waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Werken vanuit de positieve psychologie, praktisch werken aan motivatie en werkgeluk. Uitgaan van je talenten.
Fantastisch.
Dat komt de volgende keer op mijn naamkaartje. Naast grafisch ontwerper, kindertalentenfluisteraar, kunstzinnig dynamisch coach (jaja, ze worden steeds langer) kan ik dus ook amplitiedeskundige gaan noteren. Waarom is een naamkaartje eigenlijk maar 85 x 55 millimeter? Daar kan ik toch al mijn talenten en kwaliteiten niet op kwijt?!
 
Enfin, wil jij ook werken vanuit je talenten? Op een positieve en opbouwende manier je vak uitoefenen? Dan kom ik graag in contact.
Ik heb een hele stapel creatieve opdrachten, praktische oefeningen en inspirerende werkvormen klaarliggen om te kijken waar jouw kracht ligt. Hoe jij je talenten het beste zou kunnen inzetten. Waar je blij van wordt, van oplaadt.
Laten we connecten!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram