ga naar hoofdinhoud

Downloads

Hier vind je alle downloads die gratis beschikbaar worden gesteld om het TALENTKRACHT® onderwijsprogramma optimaal te integreren in jouw bestaande lessen en methodes.

De RITS-methode

Met talent alleen boek je niet per defintie resultaat. Naast talent is ook inzet en een goede strategie nodig om een goed resultaat te halen. De RITS-methode bedacht door Tijl Koenderink is een praktische tool om inzicht te krijgen in jouw balans tussen talent, inzet en strategie. Zo werk je spelenderwijs aan een groeimindset.

Download hier de poster

Gebruiksaanwijzing handpop Snake

Bij de lessen Engels is handpop Snake een fantastische mogelijkheid om de Engelse taal over te brengen. Maak de handpop eenvoudig zelf van een groene sok. Deze handleiding zet in duidelijke stappen uiteen hoe je Snake kunt maken.

Download hier de handleiding

Kwaliteitenkaart

Met deze kaart vol eigenschappen is een TALENTgesprek met kinderen heel eenvoudig. Welke eigenschappen zet het kind in bij haar talent? Welke eigenschappen dichten kinderen elkaar toe? Volop mogelijkheden om met deze A4 poster aan de slag te gaan.

Download hier de kwaliteitenkaart

Praatplaten

Ieder thema in het TALENTKRACHT® lesboek heeft een praatplaat. Deze kun je met behulp van deze pdf op het digibord tonen en gebruiken in een kringgesprek, voorafgaand of aansluitend aan een TALENTKRACHT® opdracht.

Download hier de 14 praatplaten

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram