ga naar hoofdinhoud

Downloads

Hier vind je alle downloads die gratis beschikbaar worden gesteld om het TALENTKRACHT® onderwijsprogramma optimaal te integreren in jouw bestaande lessen en methodes.

Gebruiksaanwijzing handpop Snake

Bij de lessen Engels is handpop Snake een fantastische mogelijkheid om de Engelse taal over te brengen. Maak de handpop eenvoudig zelf van een groene sok. Deze handleiding zet in duidelijke stappen uiteen hoe je Snake kunt maken.

Download hier de handleiding

Kaart TALENTgebieden

Deze kaart met alle 8 talentgebieden is een bruikbaar hulpmiddel wanneer je aan de slag gaat met TALENTKRACHT® lessen. In één oogopslag is helder aan welke talenten je werkt tijdens de opdrachten.

Download hier de TALENTkaart

Praatplaten

Ieder thema in het TALENTKRACHT® lesboek heeft een praatplaat. Deze kun je met behulp van deze pdf op het digibord tonen en gebruiken in een kringgesprek, voorafgaand of aansluitend aan een TALENTKRACHT® opdracht.

Download hier de 14 praatplaten

Kwaliteitenkaart

Met deze kaart vol eigenschappen is een TALENTgesprek met kinderen heel eenvoudig. Welke eigenschappen zet het kind in bij haar talent? Welke eigenschappen dichten kinderen elkaar toe? Volop mogelijkheden om met deze kaart aan de slag te gaan.

Download hier de kwaliteitenkaart

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram