ga naar hoofdinhoud

Winkel

In onze webwinkel vind je al onze producten, trainingen en workshops die we tot nu toe hebben ontwikkeld. Veel van onze producten en diensten hebben een samenhang die de werking versterkt.
Sterker nog, het boek Talentkracht - De 5 elementen van talentontwikkeling is uit. Dit frisse en toegankelijke boek over de talentkrachtcyclus omvat de complete visie die de basis vormt van al onze materialen. Deze complete visie, gebundeld in hardcover, loopt als rode draad door onze onderneming. De perfecte leidraad voor iedereen die zich met persoonlijke of talentontwikkeling bezighoudt.

Heb je een wens of ben je op zoek naar een product die er (nog) niet bij staat? Maatwerk is altijd mogelijk. Dus heb je een speciale wens, neem gerust contact op.

Problemen met bestellen of heb je een vraag? Laat het ons weten!
Je vindt onze contactgegevens onderaan de pagina.

Zakelijke besteller uit België? Voer dan graag direct bij je bestelling jouw ondernemingsnummer in in het opmerkingenveld. Dan wordt deze automatisch weergegeven in de factuur.

Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram