ga naar hoofdinhoud
Onze Kernwaarde 1: Authenticiteit

De TALENTKRACHTwijzer

'Wow, met dit materiaal wil ik het onderwijs wel weer in!'
 
Een groter compliment kun je als onderwijsontwikkelaar natuurlijk niet krijgen. Worden we helemaal blij van. Zeker als deze opmerking – echt waar! – al vaker langs is gekomen.
Of een docent die een jaar na afronding van de Pabo gedesillusioneerd het onderwijs weer had verlaten, die bij het zien van het lesboek aangaf: 'Als ik dit lesmateriaal nu had gehad toen ik van de Pabo kwam...!'
 
Dat is toch wat we willen: dat de vakmensen die onze kinderen onderwijzen en wegwijs moeten maken in de wereld, met hart en ziel hun werk kunnen doen? Gemotiveerd worden om actief en enthousiast aan de slag te gaan met hun passie?
 
We willen niet dat betrokken leerkrachten het onderwijs gaan verlaten. Maar juist met veel plezier iedere dag 'hun' kinderen begeleiden in hun leerproces. En dat aanstormend talent zich goed kan redden binnen het curriculum van hun school. Zichzelf kunnen redden met hetgeen onderwezen moet worden.
 
Blijkbaar voorziet het onderwijsprogramma van TALENTKRACHT® in deze behoefte. Met inspirerende lessen in creatief denken en doen. Persoonlijke ontwikkeling. Het ontdekken van je talenten. Voor zowel leerling als leerkracht. Want je denkt toch niet dat je les kunt geven zonder er zelf iets van op te steken? Sterker nog: hoe beter jij jouw lesstof eigen hebt gemaakt, hoe beter je het kunt overdragen op je leerlingen.
 
En zeg nu zelf: hoe leuk is het om te mogen spelen, om je creativiteit de vrije loop te laten. Dat alles goed is, omdat het vanuit jóu komt! En dat je daardoor ziet hoe leuk het is dat iedereen uniek is op haar eigen manier. Ook jij. In jouw manier van lesgeven.
 
Wil je eens een paar lessen uitproberen? Onze TALENTapp bekijken? Stuur dan een mailtje naar blij@talentkracht.nl. Je ontvangt dan een toegangscode tot de app. Navigeer eens op je gemak door de thema's en talentgebieden, voel hoe eenvoudig alle informatie te vinden is en krijg toegang tot 8 gratis lessen. Gewoon, omdat het kan!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram