ga naar hoofdinhoud
Onze Kernwaarde 1: Authenticiteit

De wereld van talent

De vakantie zit er weer (bijna) op.  Hoe was deze vakantie voor jou? Ben je weer opgeladen? Of zijn de vrije weken bij lange na niet voldoende om jouw energie op peil te brengen? Vakantie betekent ontspanning. Door die ontspanning borrelen bij mij ontelbaar veel ideeën naar de oppervlakte. Zoals wat TALENTKRACHT nu eigenlijk inhoudt, en hoe ik dat in de wereld van onderwijs zou willen en kunnen inzetten.


Cognitie versus creativiteit
Ik zeg vaak: TALENTKRACHT is de creatieve parallelweg is langs de cognitieve snelweg. Met het onderwijsprogramma van TALENTKRACHT reizen we via een ander wegennet. De infrastructuur van snelwegen binnen het regulier onderwijs is nodig. Wordt goed onderhouden. Prima in orde. Maar we voelen ook dat het anders moet. Anders kan.

Weg van de snelweg
TALENTKRACHT is wegbeheerder van een alternatieve route. Haar wegennet leidt je naar binnen, via wegen van verwondering en paden van plezier over de binnenwegen van blijdschap.
Het wegennet van TALENTKRACHT laat je genieten van de omgeving. Het biedt ruimte voor zelfinzicht, laat je even stilstaan bij jezelf waardoor je oog krijgt voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. Dus durf die kronkelpaadjes van creativiteit eens te ontdekken en sla zo nu en dan een zijweg van zelfinzicht in.

Nieuwe paden inslaan
Deze alternatieve route lijkt minder snel te gaan, maar we weten allemaal dat niet het doel maar de reis zelf van belang is, nietwaar? En dat het durven kiezen om buiten de gebaande paden te gaan jou een rijker mens maakt. Durf jij het aan om die binnenwegen met ons te gaan verkennen? Op ontdekkingstocht naar talent? Want al die prachtige binnenwegen leiden je naar een wereld van welbevinden.
Dát is de wereld van TALENTKRACHT.

Welkom in mijn wereld.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram