ga naar hoofdinhoud
Onze Kernwaarde 1: Authenticiteit

Einstein

Ik ben geen Einstein. Waarom dan wel zo poseren? Omdat ik hou van gek doen. Dat vooral. Maar ook omdat ik net als Einstein hou van wetenschap, dingen uitzoeken en uitdenken. Misschien ben ik trouwens wel meer zoals Leonardo da Vinci. Die was naast natuurkundige ook nog uitvinder, filosoof en heel artistiek.

De kracht van uniek zijn
Ik ben alleen niet zo slim als zij. Maar dat mag niet. Vergelijken. Want iedereen is uniek. En daarom heb ik de relativiteitstheorie niet bedacht. Of de Mona Lisa geschilderd. Maar ik heb wél TALENTKRACHT ontwikkeld: mijn onderwijsvisie, ontstaan uit persoonlijke ervaringen en opgedane kennis. TALENTKRACHT is mijn E=mc2. Een prachtig lesprogramma waarmee ik leerkrachten ondersteun om al die unieke talenten in de klas zichtbaar te maken. Kinderen te laten groeien en bloeien. Door middel van artistieke, wetenschappelijke en filosofische lessen waarin creativiteit in denken en doen centraal staan. (Eigenlijk een beetje zoals Leo dus.) Zodat je mag ervaren hoe leuk het eigenlijk is dat iedereen uniek is. Dat iedereen talent heeft. En daar hoef je geen Einstein voor te zijn.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram