ga naar hoofdinhoud
Onze Kernwaarde 1: Authenticiteit

Kernwaarde #3: Groei

Groeien, hoe doe je dat? In de natuur groeit alles als vanzelf, lijkt het. Planten, dieren, ze weten blijkbaar hoe dat moet, groeien. Wij mensen hebben er nog wel eens moeite mee. Willen graag dat dingen vanzelf gaan.

Groei begint bij de wens om verder te komen op je levenspad. Het vuurtje in jezelf voelen. Deze passie willen volgen. De vlammen ervan willen aanwakkeren. Dat vuur kan jou namelijk ook begeleiden ook op de donkerste delen van je levensweg. Alleen als we dit innerlijk vuur bij onszelf en bij de andere weten te herkennen en aan te wakkeren, kunnen we onze talenten optimaal inzetten om te gaan waar we willen komen.

Balans zoeken
Daarin is niet alleen die motivatie en de wil voor nodig om door te gaan, maar ook ontspanning, een pas op de plaats en op adem komen. Het is de kunst om een goede balans te vinden tussen even flink doorzetten of juist stilstaan om iets eens van een afstandje te bekijken. Vol vuur ergens doorheen durven gaan, of zacht stromend om een obstakel heen meanderen. Beide brengt je verder.

Dromen, durven, doen
Dus om te kunnen groeien heb je moed en kracht nodig, maar ook kwetsbaarheid. Fouten durven maken om hiervan te kunnen leren. Durven ontdekken, experimenteren en nieuwsgierig blijven. Met moed en doorzettingsvermogen in combinatie met rust en plezier kun je tot ongekende hoogte stijgen. Dromen werkelijkheid laten worden. Jij in jouw unieke verzameling talenten. Samen met anderen. Groei in optima forma!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram